Verhalen van collega's

Verhalen van collega's

Wie zijn de gezichten achter JGZ? En hoe ervaren zij hun werk? Lees hier de persoonlijke verhalen van jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, assistentes en andere collega's.

Verhalen van collega's

Creëren van een prettige sfeer

"Al geruime tijd werk ik als assistente bij JGZ op het consultatiebureau in 's Gravenzande. Je ziet veel ouders. Het is mooi en belangrijk werk, dat realiseer ik mij goed."

Lees meer

Dynamiek, veerkracht en kwetsbaarheid

“17 jaar. Al 17 jaar werk ik met deze doelgroep. Elke keer weer raak ik geboeid door de dynamiek, de veerkracht en tegelijkertijd ook de kwetsbaarheid van de kinderen."

Lees meer

Haast geen werken meer

"Ruim 3 jaar geleden maakte ik de overstap om van een commercieel bedrijf naar een non-profit organisatie te gaan. En ik ben zo blij met deze verandering!"

Lees meer

Geen één dag hetzelfde

"Wat ik zo leuk vind aan de leeftijd ‘4 tot 18 jaar’ is het contact met de leerling zelf. Je hebt vaak leuke gesprekken. Soms luchtig, soms diepgaander."

Lees meer

Verrassend veelzijdig

Maren had het lef om tijdens het consult van haar kindje de jeugdarts het hemd van het lijf te vragen. Wat bleek? Onbekend maakt inderdaad onbemind!

Lees meer

Warm welkom

"Op mijn eerste werkdag stond er als welkomstpresentje, een mooie bos bloemen klaar! Het kleine gebaar bleek een voorbode voor een warm welkom." Lars - jeugdverpleegkundige

Lees meer