Werken bij JGZ

Met 270 bedreven, gedreven en betrokken medewerkers staan we elke dag klaar in de gemeenten Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Westland, Wassenaar en Zoetermeer. We hebben alle kinderen in beeld, zowel de kinderen waar het goed mee gaat als de kinderen waar (tijdelijk) zorgen over zijn.

Wil jij werken in een dynamische omgeving en onderdeel zijn van een lerende en professionele organisatie waar kind en gezin centraal staan? Kom dan werken bij JGZ!

Maren vertelt...

Werken in de jeugdgezondheidszorg: verrassend veelzijdig!

Je bent huisarts in opleiding en komt erachter dat dit vakgebied toch niet het specialisme is waarin je je verder wil ontwikkelen. Wat doe je dan? Maren had het lef om tijdens het consult van haar kindje de jeugdarts het hemd van het lijf te vragen.

Wat bleek? Onbekend maakt inderdaad onbemind!

Verhalen van collega's

Creëren van een prettige sfeer

"Al geruime tijd werk ik als assistente bij JGZ op het consultatiebureau in 's Gravenzande. Je ziet veel ouders. Het is mooi en belangrijk werk, dat realiseer ik mij goed."

Lees het verhaal

Geen één dag hetzelfde

"Wat ik zo leuk vind aan de leeftijd ‘4 tot 18 jaar’ is het contact met de leerling zelf. Je hebt vaak leuke gesprekken. Soms luchtig, soms diepgaander."

Lees het verhaal

Dynamiek, veerkracht en kwetsbaarheid

“17 jaar. Al 17 jaar werk ik met deze doelgroep. Elke keer weer raak ik geboeid door de dynamiek, de veerkracht en tegelijkertijd ook de kwetsbaarheid van de kinderen."

Lees het verhaal

JGZ events

Samenwerking en werkplezier vinden we belangrijk.
Op 10 oktober 2019 organiseerden we een JGZ Festival. Met als thema: Happy, Healthy & to the Future. Samen met collega’s ongedwongen meedoen aan workshops zoals Robotica, Singin’ in the brain en de 7 bronnen van arbeidsvreugde. Ook werd er ontspannen aan de oxygen bar en gedanst tijdens de silent disco.

Sfeerimpressie

Kerstfeest

Nazomerfeest ADO stadion

JGZ Festival