Kinderen zijn de rode draad

Verhaal van Jolanda

Jolanda Bremer is managementondersteuner in de regio Delft en Rijswijk. Wat haar werk zo leuk maakt? Je leest haar persoonlijke verhaal hier.

Kinderen zijn de rode draad

Even denken: ik werk al 27 jaar met veel plezier bij JGZ. Mijn affiniteit met kinderen is er altijd al geweest. Ik heb gewerkt in de kraamzorg en op een kinderdagverblijf. Bij JGZ begon ik als assistente van de schoolarts. Na 8 jaar heb ik de overstap gemaakt naar managementassistente. Een leuke, nieuwe uitdaging met als grote voordeel dat ik het werkveld al kende.

Regelen en ontzorgen

Ik vind het heel fijn om zaken voor mijn manager, de teams of nieuwe medewerkers te regelen en hen te ontzorgen. Het leuke van het werken bij JGZ is dat ik ook andere projecten kan oppakken. Zo zit ik in de kerstcommissie en help ik mee met het organiseren van JGZ events. Omdat ik het belangrijk vind dat we ook als medewerkers gezond en blij blijven, heb ik zelfs een tijd in de Ondernemingsraad gezeten. Bijkomend voordeel was dat ik mezelf meer kon ontwikkelen.

Contact collega managementondersteuners

Binnen JGZ zijn er meerdere managementondersteuners. Wij hebben dan ook regelmatig contact. Dan doen we vaak via Teams omdat onze regio vrij groot is. Voorheen waren we vooral gefocust op onze eigen werkzaamheden, managers en teams. Nu kijken we gezamenlijk hoe we zo goed mogelijk met elkaar en de ondersteunende diensten kunnen samenwerken.

Afwisseling

Soms gebeuren er onverwachte situaties en moeten er zaken worden geregeld. Dat vind ik leuk om op te pakken en het voor anderen makkelijker te maken. Mijn werk bij JGZ is dan ook afwisselend en nooit saai!