Nieuws
Ook in coronatijd kun je ons gerust bellen

Ook in coronatijd kun je ons bellen

Alledaagse zorg
Zorg, werk, schooltaken en ontspanning lopen meer door elkaar dan normaal. Hoe leidt je dat in goede banen? Als de situatie je boven het hoofd groeit is het fijn te weten dat er hulp is voor jou en je gezin. Klop gerust bij ons aan en bel naar het Contactbureau.

Kindertelefoon
Ook voor kinderen is dit een rare tijd. Kinderen kunnen elke dag van de week van 11:00 tot 21:00 uur hun zorgen en hun verhaal delen met de vrijwilligers van de Kindertelefoon. Bel gratis en anoniem 0800-0432 of gebruik de chat.

Oudertelefoon
In coronatijd staan veel ouders onder hoge druk. De combinatie van thuiswerken, het zorgen voor de kinderen en thuisonderwijs geven valt niet mee. Vind jij het ook pittig om alle ballen hoog te houden en kun je wel een luisterend oor gebruiken? De Oudertelefoon is er dan. Vrijwilligers met een achtergrond in het onderwijs, de zorg, pedagogiek en coaching helpen je graag.

Je kan de Oudertelefoon van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 09:00 - 15:00 uur en ’s avonds tussen 20:00-22:00 uur op 085-1304658. Ga voor meer informatie naar: www.oudertelefoon.nl