Bezoek aan JGZ

Bezoek aan JGZ

Onze spelregels voor een bezoek aan JGZ.

Kom op de afgesproken tijd

Na binnenkomst kunt je je kind gaan uitkleden. Je kind wordt gewogen en eventueel gemeten. Daarna ga je samen met je kind naar de spreekkamer.

Kun je niet komen? Geef dit een week van te voren door

Kun je niet komen? Bel dan het liefst een week van tevoren naar ons Contactbureau. Wij kunnen de gereserveerde tijd dan nog aan iemand anders geven en proberen op korte termijn een nieuwe afspraak met jou te maken. Bel je niet of te kort van tevoren af? Dan kan het onderzoek komen te vervallen.

Is je kind ziek en heb je een afspraak? Bel dan om te overleggen

Is je kind ziek? Bel dan naar het Contactbureau om te overleggen of de afspraak door kan gaan. Dit is in verband met het risico op besmetting van andere kinderen én om te kijken of de vaccinaties gegeven kunnen worden. In de meeste gevallen kan de afspraak gewoon doorgaan.

Heeft je kind de waterpokken? Dan kan de afspraak in verband met de besmettelijkheid niet door gaan. Bel ons dan zo snel mogelijk voor het verzetten van de afspraak.

Heb je veel te bespreken? Laat het ons weten

Als je veel te bespreken hebt is het fijn als we dan van tevoren weten. Bel dan naar ons Contactbureau zodat we meer tijd voor je kunnen reserveren.

Als je moet wachten geeft de assistente dit tijdig aan

Wanneer je langer dan een half uur moet wachten wordt dit door de assistente aangegeven. Als je niet langer kunt of wilt wachten dan kunt je een nieuwe afspraak maken.

Kom je te laat? Dan kan de afspraak komen te vervallen

Als niet op tijd komt, dan kan het onderzoek mogelijk niet doorgaan. Er wordt dan overlegd over een nieuwe afspraak voor een consult.