Haast geen werken meer

Haast geen werken meer

Lise Rientjes - Communicatieadviseur. "Ruim 3 jaar geleden maakte ik de overstap om van een commercieel bedrijf naar een non-profit organisatie te gaan. En ik ben zo blij met deze verandering! De omgeving binnen JGZ ervaar ik als warm, betrokken, persoonlijk én professioneel."

Werken is haast geen werken meer

Mijn naam is Lise Rientjes, 31 jaar en ik ben Communicatieadviseur bij JGZ Zuid-Holland West in Zoetermeer. Team Communicatie bestaat uit drie collega’s, een klein maar fijn team.

De overstap

"Ruim 3 jaar geleden maakte ik de overstap om van een commercieel bedrijf naar een non-profit organisatie te gaan. En ik ben zo blij met deze verandering! De omgeving binnen JGZ ervaar ik als warm, betrokken, persoonlijk én professioneel. Daar hecht ik veel waarde aan."

Als Communicatieadviseur word ik enthousiast om te werken aan verschillende vormen van communicatie. Want communicatie is een breed begrip. Van klant informatiefolders tot LinkedIn, van internet tot social intranet en van presentaties tot PR. Zowel online als offline, intern als extern.

Voorliefde

In april 2021 is de nieuwe website van JGZ gelanceerd. Ik vond het één van de leukste projecten waar ik aan heb gewerkt. Heerlijk om creatief bezig te zijn, nadenken over welke boodschap je als organisatie wil uitdragen en alles wat daarbij komt kijken. Daarbij ga ik ook helemaal 'aan' op het creatieve aspect. Ik heb een voorliefde voor fotografie, huisstijl in combinatie met fijne leesbare teksten. Werken is dan haast geen werken meer, maar een hobby.