Spelregels op het consultatiebureau

We nemen graag de tijd voor u en uw kind. Om de bezoeken aan het consultatiebureau zo goed mogelijk te laten verlopen en de wachttijden zo kort mogelijk te houden hanteren we een paar 'spelregels'.

Kom op de afgesproken tijd

Na binnenkomst kunt u uw kind gaan uitkleden. Uw kind wordt gewogen en eventueel gemeten. Daarna gaat u met uw kind naar de spreekkamer.

Kunt u niet komen, geef dit een week van te voren door

Kunt u niet komen op de afgesproken tijd, bel dan het liefst een week van tevoren naar ons Contactbureau: 088-054 99 99. Wij kunnen de gereserveerde tijd dan nog aan iemand anders geven en proberen voor uw kind op korte termijn een nieuwe afspraak te maken. Belt u niet of te kort van tevoren af, dan kan het onderzoek komen te vervallen.

Is uw kind ziek en heeft u een afspraak? Bel dan om te overleggen

Is uw kind ziek, bel dan naar het Contactbureau om te overleggen of de afspraak door kan gaan: 088-054 99 99. Dit is in verband met het risico op besmetting van andere kinderen én om te kijken of de vaccinaties gegeven kunnen worden. In de meeste gevallen kan de afspraak gewoon doorgaan.
Heeft u kind de waterpokken? Dan kan de afspraak, in verband met kans op besmetting, niet door gaan. Bel ons dan zo snel mogelijk voor het verzetten van de afspraak.

Heeft u veel te bespreken, laat het ons weten

Heeft u veel te bespreken, bel dan naar ons Contactbureau: 088-054 99 99. Dan reserveren wij meer tijd voor u. In overleg kan altijd een nieuwe afspraak worden gemaakt.

Als u moet wachten, geeft de assistente dit tijdig aan

Wanneer u langer dan een half uur moet wachten wordt dit door de assistente aangegeven. Als u niet langer kunt of wilt wachten, dan kunt u een nieuwe afspraak maken.

Komt u te laat, dan kan de afspraak komen te vervallen

Als niet op tijd komt, dan kan het onderzoek mogelijk niet doorgaan. Er wordt dan overlegd over een nieuwe afspraak voor een consult.