Nieuwe JGZ locatie in Rijswijk geopend

Nieuwe JGZ locatie in Rijswijk geopend

Op 1 oktober 2018 is het tweede consultatiebureau van JGZ in Rijswijk geopend. Wethouder Van der Pol heeft het nieuwe pand officieel geopend met het doorknippen van het lintje. Door de toename van het aantal jonge gezinnen is de huidige locatie in het CJG aan de P. van Vlietlaan niet meer toereikend. Ouders uit het oostelijk deel van Rijswijk kunnen voortaan met hun kinderen terecht op de nieuwe JGZ-locatie in gebouw ‘Ottoburg’ aan de Esdoornstraat 1 in Rijswijk. Fotograaf: Erwin Dijkgraaf

Lees meer

Nieuws: meningokokken-vaccinatie

Nieuws: meningokokken-vaccinatie

Meningokokkenziekte wordt veroorzaakt door meerdere typen meningokokkenbacteriën. Deze bacteriën kunnen hersenvliesontsteking of bloedvergiftiging veroorzaken. De ziekte kan voorkomen op alle leeftijden, het meest bij jonge kinderen, tieners en 65 plussers. Meningokokkenziekte is een ernstige ziekte, maar de kans om het te krijgen is heel erg klein.

Lees meer

Groepsbijeenkomst Gezonde (Op)-voeding

Groepsbijeenkomst Gezonde (Op)-voeding

In Leidschendam en Voorburg wordt een aantal keer dit najaar een groepsbijeenkomst Gezonde (Op)-voeding georganiseerd: een informatieuurtje is voor ouders/verzorgers van kinderen van 6 tot 8 maanden. Kom gerust langs!

Lees meer