Een klein en superleuk team

Verhaal van Shafara

Shafara Jahangier is jeugdverpleegkundige voor kinderen van 0-4 jaar.
Wat haar werk zo leuk maakt? Je leest haar persoonlijke verhaal hier.

Een klein en superleuk team 

Ik werk sinds 2015 bij JGZ en daarvoor al als stagiaire. Ik heb de eerste paar jaar in verschillende regio’s collega’s vervangen op de consultatiebureaus. Sinds 2018 werk ik vast op locatie Den Hoorn in een klein en superleuk team. Het is het lange wachten waard geweest.

Leuke feestjes en activiteiten

Behalve mijn werk vind ik JGZ een leuke en gezellige organisatie. Het voelt voor mij als één. Er zijn regelmatig leuke feestjes en activiteiten. Ook op de TOP-dagen is het fijn om elkaar te zien en met elkaar te praten. Ik hoop dat dit snel weer kan!

De balans tussen werk en privé is goed voor mij. Ik kan mijn werk- en vrije dagen goed scheiden. Als ik zaken moet voorbereiden, kom ik die dag wat eerder naar mijn werk. En op mijn vrije dagen ben ik er voor mijn dochter. Dan heb ik ook tijd voor mijn eigen bakery, ik maak cupcakes.

Blij met ons team

Ons team is volop bezig met klanttevredenheid in onze ZOT-overleggen (Zelfsturende Organisatie Teams). We kijken naar onze eigenschappen en hoe we deze kunnen verbeteren. Zo ben ik een doener en praat ik vrij veel. Het is belangrijk dat ik ook anderen aan het woord laat. We vullen elkaar goed aan in ons team. En ik ben blij met onze manager. Ze geeft ons aandacht en waardering en zet ons in onze kracht.

Ik houd gewoon van mijn werk

Ik vind het belangrijk om een luisterend oor te bieden voor de ouders en kinderen. Ik ben er voor ze, ze kunnen me altijd bellen. En als er dringende vragen zijn en ik ben er niet, dan kunnen ouders terecht bij het telefonisch spreekuur.

Ik houd gewoon van mijn werk, de baby’s, de ouders en ben blij met mijn team en de organisatie. Ik ga met plezier naar mijn werk!